Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εξοφλήστε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο sales@designergon.com για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας. Οι παραγγελίες στέλνονται μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής απο την συνεργαζόμενη τράπεζα.

(H προμήθεια των εμβασμάτων προς τους λογαριασμούς της DESIGNERGON όταν ο τρόπος εξόφλησης είναι η κατάθεση σε τράπεζα από άλλη τράπεζα, επιβαρύνει ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ τον καταθέτη. Σε περίπτωση χρέωσης εξόδων τραπέζης προς την DESIGNERGON, η εταιρεία μας έχει κάθε δικαίωμα να σας πιστώσει το πόσο.)

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Όνομα δικαιούχου: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Iban τράπεζας ALPHA: GR66 0140 7180 7180 0200 2016 816
Iban τράπεζας Πειραιώς: GR69 0172 2640 0052 6409 9829 163

2. Πληρωμή με PayPal

Η PayPal είναι αποδεκτή ως μέθοδος πληρωμής σχεδόν παντού.

3. Πληρωμή με κάρτα μέσω της υπηρεσίας EveryPay


Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή

*Σημειωση1: Για την κατηγορία πώλησης μηχανημάτων ισχύουν ειδικοί όροι και προϋποθέσεις οι οποίοι ορίζονται σε ιδιωτικά συμφωνητικά έγγραφα μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών.