Τρόποι αποστολής-παραλαβής

Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται με courier, ΕΛΤΑ, BOXNOW και πρακτορεία μεταφορών ή μπορείτε να παραλάβετε τις αγορές σας από το φυσικό μας κατάστημα Δε-Πα 09:00-17:00.Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Για μεγάλα σε όγκο και βάρος προϊόντα, η αποστολή γίνεται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών σε όλη την χώρα. Η χρέωση εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος του δέματος και ενημερώνεστε αυτόματα για το ακριβές ποσό μεταφορικών κατά τη διαδικασία της παραγγελίας. Οι χρεώσεις αφορούν την απευθείας μεταφορά. Σε περίπτωση που το πρακτορείο δεν εξυπηρετει το σημείο παράδοσης και χρειαστεί μεταφόρτωση σε άλλο πρακτορείο-συνεργάτη τότε το υπόλοιπο κόστος των μετοφορικών το καλύπτετε κατά την παραλαβή. Χρόνος παράδοσης από την ημερομηνία αποστολής 1-3 εργάσιμες ημέρες εκτός και αν σας έχουμε ενημερώσει διαφορετικά.

Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στον χώρο σας μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier) εντός 2 ή 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής.
Ισχύουν ειδικοί όροι και χρεώσεις για δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.

  • Ελάχιστο κόστος αποστολής 10.00 € + ΦΠΑ μέχρι 5 κιλά βάρους παραγγελίας.
  • Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση (1.50 € + ΦΠΑ).

Αποστολή με ταχυδρομείο ΕΛΤΑ

Για προϊόντα σχετικά μικρού όγκου και μέγιστου βάρους έως 2 Kg με αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Χρόνος παράδοσης απο την ημερομηνία αποστολής σε 4-7 εργάσιμες ημέρες.

  • Χρέωση για απλή αποστολή από 2,30€ έως 7,90€.
  • Χρέωση για συστημένα από 4,40€ εώς 8,40€.
  • Αντικαταβολή 3,00€.

Για αποστολές στο εξωτερικό  

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με το ταχυδρομείο. Το κόστος αποστολής ξεκινάει από 7.99€ για παραγγελίες έως 2kg. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα ώστε να σας δώσουμε ακριβές κόστος μεταφορικών. Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται αφού έχει πληρωθεί με Pay-PAL ή με Έμβασμα σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.  

Για γρήγορες παραδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, η εταιρεία μας συνεργάζεται με ταχυμεταφορές DHL, Fedex και UPS. Ενημερώνεστε για το ακριβές ποσό των μεταφορικών την στιγμή της παραγγελίας από το αυτόματο σύστημα μας. 

Αγωνιζόμαστε καθημερινά ώστε να πετύχουμε τις καλύτερες τιμές στα μεταφορικά σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

*Σημειωση1: Για τις πωλήσεις μηχανημάτων ισχύουν ειδικοί όροι και προϋποθέσεις οι οποίοι ορίζονται σε ιδιωτικά συμφωνητικά έγγραφα μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών.

**Σημείωση2: Η εταιρεία courier πραγματοποιεί παραδόσεις Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-18:00 και Σάββατο*  10:00 – 16:00. Σε περίπτωση που η παράδοση δεν πραγματοποιηθεί με την πρώτη προσπάθεια, η εταιρεία courier θα κρατήσει το δέμα στο γραφείο που εξυπηρετεί την αντίστοιχη περιοχή αποστολής για 5 εργάσιμες ημέρες και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον παραλήπτη τουλάχιστον 3 φορές, στο τηλέφωνο που έχει δηλώσει κατά την παραγγελία του στο www.designergon.com, με γραπτά μηνύματα ή κλήσεις. Σε περίπτωση που δε μπορέσει να έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη και επέλθει το διάστημα παραμονής του δέματος, η παραγγελία θα επιστρέφεται στις εγκαταστάσεις μας. *Παραδόσεις Σάββατο γίνονται μόνο αν το ζητήσει ο πελάτης – παραλήπτης της παραγγελίας και υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περιπτώσεις όπου επιθυμείτε να γίνει παράδοση Σάββατο παρακαλούμε επικοινωνήστε μας για να ενημερωθείτε σχετικά με την επιπλέον χρέωση.