Πολιτικη επιστροφων

Η DESIGNERGON στηρίζοντας και το ηλεκτρονικό εμπόριο, σέβεται και προστατεύει τον καταναλωτή από τυχόν ελαττωματικά προϊόντα και από ηλεκτρονικές αγορές στις οποίες δεν έμεινε ευχαριστημένος. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν τηρούνται οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις και έπειτα από συνεννόηση με την εταιρεία μας.

Οι παρακάτω όροι ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος βάση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2011/83/ΕΕ. 

Όροι Επιστροφών 

  • Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση θα γίνεται αποδεκτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο, η συσκευασία του να είναι πλήρη και να έχει όλα τα συνοδευτικά εγγραφα, αντίγραφο απόδειξης αν είστε πελάτης λιανικής, δελτίο επιστροφής αν είστε πελάτης χοντρικής.
  • Υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί από την εταιρεία μας , θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοιο καινούριο.
  • Για οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία μας είτε τηλεφωνικά στο 2314022386, είτε μέσω email στο sales@designergon.com και να έχει σταλεί σε εμάς το απαραίτητο έγγραφο εντός 14 ημερολογιακών ημερών.
  • Τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής βαρύνουν την εταιρεία μας, αρκεί η επιστροφή να γίνει με την ίδια εταιρία που απεστάλλει το προϊόν.
  • Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να μην προβεί στην αντικατάστασή τους. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον πελάτη.

*Σημειωση1: Για τις πωλήσεις μηχανημάτων ισχύουν ειδικοί όροι και προϋποθέσεις οι οποίοι ορίζονται σε ιδιωτικά συμφωνητικά έγγραφα μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών.